Wat doen wij

Bij ons bent u aan het juiste adres als u het beste voor uw auto wilt. U bent er van verzekerd dat uw auto met de grootste zorg wordt behandeld om het ultieme eindresultaat te behalen. 

Zodra uw auto in ontvangst is genomen, wordt deze eerst gereinigd met een ph-neutrale shampoo. Dit gebeurt uiterst nauwkeurig zodat uw voertuig schoon plaats kan nemen in de werkplaats. Eenmaal aangekomen in de werkplaats, wordt de auto voorbereid op de behandeling die wij in overleg met u hebben gekozen. Tijdens deze behandeling gebruiken wij uitsluitend hoogwaardige producten en methodes zodat u bent verzekerd van het gewenste resultaat.

Hieronder kunt u bekijken wat wij u allemaal kunnen bieden.

Compleet detail

Het exterieur van een auto heeft elke dag nogal wat te verduren, waardoor de conditie van de lak achteruit kan gaan. Met de juiste behandeling kan de lak weer in nieuwstaat worden teruggebracht. Door middel van een een detail-beurt wordt de lak gereinigd, gecorrigeerd, gevoed en geseald met een wax of glascoating. Met het juiste onderhoud blijft het exterieur van uw auto hierna in topconditie. Ook het interieur van uw auto heeft wat te verduren en mag dan ook niet ontbreken bij een goede detail-beurt. Benieuwd wat een compleet detailing inhoudt, klik dan verder.

Interieur detail

Een schone leefomgeving in de auto is wel zo prettig. U moet er tenslotte toch het merendeel van de dag in zitten. Door het gedetailleerd reinigen en beschermen van uw interieur zal het weer als nieuw aanvoelen. Verwijderen van vlekken in de bekleding, rooklucht verwijderen, het is allemaal mogelijk. Zelfs uw leren bekleding langdurig beschermen door middel van een coating behoort tot de mogelijkheden. Nieuwsgierig wat wij doen met het interieur, klik dan verder.

GLASCOATING

Een glascoating is de beste bescherming voor uw lak tegen invloeden van buitenaf. Een glascoating geeft een extreem lange bescherming van drie tot vijf jaar. De zelfreinigende functie van de coating zorgt ervoor dat vuil zich veel minder hecht aan het oppervlak. Doordat een glascoating daadwerkelijk zo hard wordt als glas, beschermt het tegen fijne waskrassen, zure regen, vogelpoep en teer. Wilt u alleen het beste voor het exterieur van uw auto, dan is een glascoating de juiste keuze. Benieuwd wat een behandeling precies inhoudt, klik dan verder.